Ceturtdiena, 2024-Marts-28, 14:55
Sveicināti Viesi | RSS
Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja
Ieejas forma
Login form
Meklēšana
Kalendārs
«  Oktobris 2008  »
P.O.T.C.P.S.Sv.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Mūsu aptauja
Jūs esat kaut reizi ēduši krēķus???
Atbilžu kopskaits: 15
Mini-čats
200
Tag cloud
Jaunumi
Statistika

Kopā onlainā 1
Viesi 1
Lietotāji 0
Mans blogs
Sākums » 2008 » Oktobris » 25 » Annika un Dejotājas mistērija.
Annika un Dejotājas mistērija.
19:21
Trešā daļa.
Prūsijas blēņas.


Tā kā šuvēja Gerbera, pareizāks sakot,tagad jau mātesmāsa bija pārcēlusies uz dzīvi Rožlapu ģimenē, bija dažas izmaiņas.

Pirmkārt - mazais[patiesībā dezgan lielais]kambarītis ko Rožlapu ģimene izmantoja segām, lampām, svečturiem un citām lietām, kļuva par Gerberas dzīvokli.

Otrkārt - Ģimenē ievācās arī Gerberas Kaķene Prūsija. Un protams arī viņa aizņēma vietu, lai gan Gerberas istabiņā.

Treškārt - Kambarīti Gerbera pārkrāsoja, izrna, remontēja un iekārtoja pati.

Ceturtkārt - Tā kā Gerbera strādāja mājās, vairs bērnu pieskatīšanai nevajadzēja runāt radiniekus, kas pēctam vienmēr gaudās, cik kafija te rūgta, cik ļoti nepaklausīgi bērni un cik noguruši viņi jūtas.

Piektkārt - Māja ar Trīs pieaugušajiem vienmēr ir drošāka nekā ar diviem vai vienu.

Tātad kādu dienu, kad Annija un Annika bija aizgājušas uz skolu, notika kas neparasts - Pāvu ģimene sāka knosīties un ierīgoja savu migu vēl dziļāku un pilnāku ar zariem, dūnām, lapām nekā parasti. Trusiene iebīdīja vīru ar bērniem[viņai bija piedzimuši vēl četri - Piciņa, Peciņa un Pīciņš]alā, tad aizskrēja un atnesa ļoti daudz visa kā - Ābolus, bumbierus, krēķus, žagarus, jaunos dzinumus un tā tamlīdzīgi, un tad ielīda alā ar visiem labumiem arī pati. Karolīna un Karolīns [kuriem kopā ar bērniem bija ierīgota tāda kā iekšēja ala kas atradās mājās, protams, ar žodziņu] ar bērniem ielīda alas dziļākajā nostūrī, un tad sāka kārtot guļamistabas un rakst papildus alas un izstabas, piepildot tās ar ēdienu un dūnām. Lapsiņa Roze uztraucās ne pa jokam - kopā ar saviem nesen dzimušajiem - Rožuku un Roziju tā samedīja ēdienu un arī ielīda savā alā.
Vārdu sakot visi dzīvnieki bija ļoti uztraukušies. Un kā nu ne - tuvojās ziema. Bet bija taču Ruens sākums! Lai gan termometrs rādīja krietni zem nulles, ārā zaļoja zāle, un lapas nemaz nebija palikušas krāsainākas. Pēdējās puķes vēl gozējās saulē.Tas visiem likās tik dīvaini! Viņi vēl pat nebija sagatavojušies uz tik drīzu ziemu! Mistres Rožlaps ieslēdza dzīvoklī apsildīšanu, un atsēdās pie televizora. Viņš ieslēda ziņu raidījumu. "Noticis kaut kas nenormāls! Termometrs rāda zem trīsdesmit grādiem pēc Celsija, bet ir rudens sākums! Lapas zaļas, un ejot laukā aukstumu nejūt nemaz! Un dīvainākais ir tas - Lai gan to ka ir zem trīsdesmit grādiem rāda tikai termometrs, un ārā ir pāri plus trīsdesmit, dzīvnieki, jau ierokas alās, un uzvedas tā itkā patiešām būtu tik auksts! Turmākajās dienās, gan laiks turēsies virs pluss trīsdesmit grādeim bet...Mūsu laiks ir beidzies... Uzredzēšanos!" Misters Rožlaps palika kā sastindzis un vērās termometrā. Kas noticis ar dzīvniekiem un termometru?
Tai pat laikā Gerberas kundze pastaigājās pa parku. Viņa jau uzreiz sajuta ka kautkas nav kārtībā. Viņs saprata kāpēc. Viņa paskatījās savam kaķim acīs"Kas tev lika sadarīt tādas blēņas?" Prūsija bija domājusi ka saimniece  nosarks, ka viņas kaķene ir gudrāka par viņu, bet nē... Saimnieces acis bija ļoti nopietnas. "Laabi... Mrr...Ja jau... ja jau tu... tā gribi...Mrrr....nu...mrr....nu labi...mrrr.....tikai... laid mani...mrrr.....ees... visu...mrr... izlabošu...ņaaau...mrr...." Prūsija noteica. Gerbera teica:"Ej tad! ej, ej! tikai nāc arī atpakaļ!' Gerbera beidzot arī pasmaidīja.
Pēc pāris minūtēm kaķene atgriezās. Apmierināti ņurdot, tā ierāpāc saimniecei klēpī. Ar savu acu skatienu, viņa pavēstīja ka viss ir vislabākajā kārtībā.
Un bij arī! Visi dzīvnieki kā uz burvja mājienu sāka strādāt, spēlēties, medīt, un darīt visu, kas dzīvniekam pieklājas. Mistera rožlapa acis vēl jo vairāks sāka izbrīnīti vērot termometru. Jo tagat tas rādīja pareizi! +33 grādi pēc celsija! Visa pilsēta bija apjukusi un priecīga.
Annika, Annija un viņu mamma atnāca, un protams, visu zināja. "Nu gan brīnumi, vai ne?" noprasīja Annija, un visi piekrita.
Skatījumu skaits: 454 | Pievienoja: bižele | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 1
1 bižele  
0
Pagaidām dažu problēmu dēļ kādu laiku nevarēšu pievienot jaunu daļu.

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Copyright MyCorp © 2024