Sestdiena, 2024-Aprīlis-20, 18:39
Sveicināti Viesi | RSS
Sākums | Blogs | Reģistrācija | Ieeja
Ieejas forma
Login form
Meklēšana
Kalendārs
«  Oktobris 2008  »
P.O.T.C.P.S.Sv.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Mūsu aptauja
Kā atradi šo saitu?
Atbilžu kopskaits: 12
Mini-čats
200
Tag cloud
Jaunumi
Statistika

Kopā onlainā 1
Viesi 1
Lietotāji 0
Mans blogs
Sākums » 2008 » Oktobris » 3 » NOMAINĪT ADMINISTRĀCIJU!!!
NOMAINĪT ADMINISTRĀCIJU!!!
18:54
Teikšu kā ir - esmu nikna uz www.blogs.lv administrāciju.
Gribat, es jums pastāstīšu kādas "ekstras' jums tiek piešķirtas?
Nu tad tā:

- jums ir noteikts transfēra limits, un ja jūs izlietojat vairāk, tad bloga administrācijai ir tiesības [kas viņām tās piešķīra, ko?] nobloķēt jūsu blogu uz nenoteiktu laiku. sviests! es saprastu, ja nobloķē kad lieto rupjus vārdus u.tml.
bet ja cilvēks NEKO, burtiski NEKO nav izdarījis, tad kāda vel var būt runa par viņu TIESĪBĀM BLOĶĒT to blogu? Ka es jums saku SVIESTS ar tādu administrāciju! Nu bet es zinu kapēc! to izskaidro šis teksts - "Lai iegūtu paildu transfēra limitu sūtiet kodu tā un šitā un tas maksās 95 sant. var 1 GB[sviests!!!] var 5 GB u.t.t.' Vai arī lai APLŪKOTU šo blogu sūtiet to un šito blogu! DRAUSMAS!!! neiesaku tur nevienam pieslēgties! man tur ir labi blogi tas jā, bet vajadzētu NOMAINĪT ADMINISTRĀCIJU!!!izsūtīju viņiem vēstuli:"kā var savu blogu pārlikt citā blogu vietnē?" un nekādi ar cieņu! NAV PELNĪJUŠI! akdievs, ko tas dod, ka labu blogu var uztaisīt, ja tāda ADMINISTRĀCIJA! UN vēl ATĻAUJAS IEVIETOT NEEKSISTĒJOŠU EMAILU! blogs@blogs.lv nepastāv!!!
ai....ai, ai, ai!!!tik zemu nokrist............
- jūsu blogu bloķē ja jūs 'neesat" to apmeklējuši, un tajā neko ievietojuši 6 mēn. Reizēm viņi jūs speciāli tur nelaiž parādot ka tāda bloga NEEKSISTĒ un pectam parādot ka jūs neesat viņu litojis! vai arī - jūs vakarā ievietojat rakstu, blogu apskatat, un mierīgs aizejat gulēt, bet nākamajā dienā - jūs esat sapņojis raksta ielikšanu jo "PATIESĪBĀ NEESAT TO APMEKLĒJIS 6. MĒN." SVIESTS! FUI, FUI, FUI!!!

tāpēc es iesaku, lai viņi ātri ātri attopas, un beidz tās muļķības par to ka lai izveidotu albumu ir jāmaksā lats un tml. NEAPMEKLĒJIET VIŅUS! viņi taču nav tā vērti!
Tā piektāpt nabaga lietotājus! pfu! nevajadzēja nemaz tur taisīt tos savus 10 blogus,.......................................................................

Skatījumu skaits: 582 | Pievienoja: bižele | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 3
3 bižele  
0
Tagad jau laikam viņi attapās....
Bet tāpat....

2 bižele  
0

1 Dinucīte  
0
Man gan ar tādām problēmām tur nav nācies saskarties surprised
Bet laikam ņemšu šo visu vērā

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Copyright MyCorp © 2024